Crags beelden

Muurhanger Postbode A

Deze muurhanger is gebaseerd op en geïnspireerd door de begrafenisposten van de Giriama Tribe uit Kenia. Oorspronkelijk waren dit uitgesneden houten palen gegraveerd met motieven die de rijkdom van de overledene verbeelden. De palen waren gemaakt van hardhout en buiten het huis van de overledene geplaatst. Aangezien deze posten werden blootgesteld aan de elementen, erodeerden ze en uiteindelijk vergingen ze. We hebben de postbode verfraaid met een keramisch Afrikaans Masker. Houd er rekening mee dat de kleurkeuze vooral voor het masker geldt. De muurhanger is 62 cm lang en 8 cm breed.

Bestelcode: PMHA A

Muurhanger Postbode B

Deze muurhanger is gebaseerd op en geïnspireerd door de begrafenisposten van de Giriama Tribe uit Kenia. Oorspronkelijk waren dit uitgesneden houten palen gegraveerd met motieven die de rijkdom van de overledene verbeelden. De palen waren gemaakt van hardhout en buiten het huis van de overledene geplaatst. Aangezien deze posten werden blootgesteld aan de elementen, erodeerden ze en uiteindelijk vergingen ze. We hebben de postbode verfraaid met een keramisch Afrikaans Masker. Houd er rekening mee dat de kleurkeuze vooral voor het masker geldt.
De muurhanger is 62 cm lang en 8 cm breed.

Bestelcode: PMHA B

Muurhanger Postbode C

Deze muurghanger is gebaseerd op en geïnspireerd door de begrafenisposten van de Giriama Tribe uit Kenia. Oorspronkelijk waren dit uitgesneden houten palen gegraveerd met motieven die de rijkdom van de overledene verbeelden. De palen waren gemaakt van hardhout en buiten het huis van de overledene geplaatst. Aangezien deze posten werden blootgesteld aan de elementen, erodeerden ze en uiteindelijk vergingen ze. We hebben de postbode verfraaid met een keramisch Afrikaans Masker. Houd er rekening mee dat de kleurkeuze vooral voor het masker geldt. 
De muurhanger is 62 cm lang en 8 cm breed.
Bestelcode: PMHA C