Limited Editions

Tafelloper/wandhanger

Met de hand geborduurde unieke tafelloper/ wandhanger. De afmeting ervan is 93 cm x 32 cm en de naam van de maker is erin geweven. Het werk kan ingelijst worden als “geborduurd” schilderij. Elke werk is uniek, er bestaat geen tweede van.
Bestelcode: KAR 02

Met de hand gemaakte tas van struisvogelleer

Ongeveer 25 cm breed en 22 cm hoog. De binnenkant is van lichtbruin suede en heeft drie grote vakken waarvan één met kleine vakjes voor telefoon en sleutels. De tas is afsluitbaar met een ritssluiting aan de bovenkant.
Bestelcode: SIYA08

Tafelloper/wandhanger

Met de hand geborduurde unieke tafelloper/ wandhanger. De afmeting ervan is 91 cm x 34 cm en de naam van de maker is erin geweven. Het werk kan ingelijst worden als “geborduurd” schilderij. Elke werk is uniek, er bestaat geen tweede van.
Bestelcode: KAR 04

Met de hand gemaakte tas van struisvogelleer

Ongeveer 40 cm breed en 25 cm hoog De binnenkant is van lichtbruin suede en heeft een groot vak met kleine vakjes voor telefoon en sleutels. De tas is afsluitbaar met een ritssluiting aan de bovenkant.
Bestelcode: SIYA07

Tafelloper/wandhanger

Met de hand geborduurde unieke tafelloper/ wandhanger. De afmeting ervan is 92 cm x 33 cm en de naam van de maker is erin geweven. Het werk kan ingelijst worden als “geborduurd” schilderij. Elke werk is uniek, er bestaat geen tweede van.
Bestelcode: KAR 06